Lægehuset Sønderbro

+45 75 22 33 44 Lægehuset Sønderbro, Sønderbro 1, 6800 Varde

Menu

Brugeropretttelse

Brugeroprettelse voksne

Tryk på “SELVBETJENING” . Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Før du kan anvende lægehusets hjemmeside, skal du oprettes som bruger/have et ‘login’.  OBS!  Ved denne oprettelse er det nødvendigt at anvende NemID. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv.  Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge efter 4-5 hverdage.

Når du har udfyldt brugeroprettelses-skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

 

Brugeroprettelse børn – under 15 år, som ikke har NemID

I dette tilfælde kan I som forældre ikke selv oprette et ‘login’ til jeres børn. I stedet ringer I blot til sekretæren, eller sender en mail, og sekretæren opretter en bruger til dit barn. Ved første login, kan I ændre koden/password til det I selv ønsker.